Luppo yläpalkkilogo
 
Lupon logo
Ohjelma
Ohjelmalaaksot
Vartiolaiset
Sudenpennut
Haikit
Ohjelma

Lupon ohjelmassa on tarjolla partiomaista puuhastelua kaiken ikäisille. Luonto, elämykset ja seikkailut, yhdessä tekeminen ja Suomen Partiolaisten "Partiolainen osaa!"- teema ovat tärkeitä Lupon ohjelman perusteita. Lupon Lappi-teema on tietysti myös olennainen osa ohjelmaa.

YHTEISET OHJELMAT Avajaisissa, lauantaina yhteisessä illanvietossa sekä päättäjäisissä nostamme yhteistuumin tunnelman kattoon ja annamme laulun raikua! Esiintymässä näet spektaakkelimaisen puhuvan pään, mainion juontajan sekä tarkkaan valikoituja laatuesiintyjiä!

LEIRIKIRKKO Tervetuloa viettämään ainutlaatuista leirikirkko-kokemusta yhdessä partiokaveriesi kanssa! Kirkonmenoista vastaa maanmainio Fisu! Leirikirkkoon saavumme partioasuissa. Vaihtoehtona ekumeenisille leirikirkolle on yhteinen hiljentymishetki kaikille niille, jotka eivät edusta kristillistä perinnettä.

VIERAILUPÄIVÄ Sunnuntaina lounaan jälkeen alkaa leirissämme valtava hulina ja vilske, kun äidit ja isät, siskot ja veljet ja muut vieraat saapuvat tutustumaan Luppo-tunnelmaan ja leirielämään. Ohjelmassa on mukaansatempaavaa meininkiä, maukasta ruokaa, musiikkia ja monta muuta hauskaa juttua! Vierailupäivän päätteeksi hyvästelemme sudenpennut ja vartiolaiset valmistautuvat sunnuntai-illan megapartyihin, jossa tunnelma on rento ja meno mahtava!

PÄÄTÖN PUOLITUNTINEN (PP) on jotain aivan hullua! Päättömän Puolituntisen aikana koko leiri on sikin sokin sekaisin. Päivittäin vaihtuvan tehtävän ensimmäisenä suorittaneet ovat tietysti kuninkaita eli vikkeliä, nokkelia ja palkitsemisen arvoisia. Loppu selvinnee leirillä...


Ohjelmalaaksot

Lupolla pääset puuhailemaan monenlaista jännittävää aina askartelusta ja taitomerkkien suorittamisesta mitä jännempiin seikkailuihin. Anna Lapin lumon viedä sinut mukanaan ja antaudu Luppoajalle!

POROLAAKSO Tervetuloa värkkäilemään itsellesi aito porohenkinen asuste joka säähän!

LAPPILAAKSO Miltä Lappi maistuu, kuulostaa, tuntuu ja näyttää? Nämä asiat ja monta muuta uutta juttua selviävät sinulle tämän seikkailun aikana.


Vartiolaisten ohjelma

Lupon aikana kaikki vartiolaiset pääsevät suorittamaan kolme taitomerkkiä: melonta, palo ja kansanperinne.

KANSANPERINNE Ota haltuusi ikiaikaiset isiemme taidot ja viisaudet! Löydä uusi näkökulma kansanperinteisiin ja menneisiin aikoihin.

MELONTA Tunnetko koskien pauhun, aavojen merien ja vuolaitten virtojen kutsun, mutta mela ei pysy kädessä ja pelastusliivi menee aina solmuun pukiessa? Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus vastata kutsuun ja saapua opettelemaan melomisen jalot taidot.

PALO Oletko aina haaveillut mestaritason palo-taitomerkistä? Lupolla se onnistuu! Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet, juomapullon ja hatun sekä istuinalustan.

LEIRIOLYMPIALAISET Sudenpentujen seikkaillessa haikin lumoissa ottavat vartiolaiset mittaa toisistaan perinteisissä leiriolympialaisissa. Luvassa uusia lajituttavuuksia ja aitoa kisatunnelmaa!


Sudenpentujen laaksot

Myös sudenpennut kokevat ja oppivat uutta Lupolla toimintalaaksoissa. Taidot ja tiedot karttuvat hyvässä seurassa ja rennossa tunnelmassa.

MUSIIKKI Anna rytmin viedä ja melodian liikuttaa! Värkkäile oma musisointihärvelisi ja antaudu musiikin vietäväksi!

TAITEILIJA Nyt kaikki koti-picassot baskerit vinoon ja pensselit sutimaan, sillä on aika päästää taiteilijasielu valloilleen! Monenlaista taidenautintoa on luvassa!

PERINNEPELIT Vauhdikasta ja vapauttavaa menoa, paljon naurua ja liikkumisen riemua!


Haikit

VARTIOLAISTEN HAIKKI Maanantaina vartiolaiset saavat kutsun suureen seikkailuun. Taru Porojen Herrasta ei jätä ketään kylmäksi. Saako vartiosi pelastettua Joulupukin? Haikilla matkataan omien tuttujen kanssa, jotka löytyvät kanssasi samasta savusta.

SUDARIHAIKKI Lauantaina aamupalan ja lipunnoston jälkeen suuntaavat sudenpennut kohti taikametsää. Matkan varrella tontuiksi muuttuneet sudenpennut saavat eteensä monenlaisia haasteita. Yhdessä ystävien kanssa selviävät monet mysteerit ja yllätykset!