Luppo yläpalkkilogo
 
Lupon logo
Tavoitteet
Ilmoittautiminen
Aikataulu
Leirimaksu
Tavoitteet
Yleisnäkymä rannalta

Lupolla on viisi päätavoitetta, jotka pohjautuvat Suomen Partiolaisten toiminnan tavoitteisiin ja näkyvät esimerkiksi leirin ohjelmassa.

Yhteisöllisyys Kaikilla vantaalaisilla partiolaisilla on mahdollisuus osallistua leirille tai leirin järjestelyihin. Kaikkiin Lupon tiimeihin valitaan edustajia mahdollisimman monesta eri lippukunnasta. Leirin myötä halutaan lisätä lippukuntien välistä yhteistyötä. Leirillä kaikki ovat samanarvoisia, millään tiimillä tai yksittäisellä ryhmällä ei ole erityisoikeuksia

Ikäkaudet Leirillä tarjotaan mielekästä ohjelmaa kaikille partion ikäkausille: sudenpennuille, vartiolaisille, vaeltajille ja johtajille. Leirillä eletään lippukunnittain ja toimitaan vartiojärjestelmää noudattaen.

Partiolainen osaa! Leirin ohjelma toimii Suomen Partiolaisten teeman ja tavoitteiden mukaisesti ja toteuttaa partiomenetelmää. Leiri tarjoaa kaikille mahdollisuuden päästä kokeilemaan uusia asioita sekä kehittämään itseään.

Ympäristö Leirin järjestelyissä huomioidaan ympäristövaikutukset. Leirin ruoka hankitaan suomalaisia ja reilun kaupan tuotteita suosien.

Laatu Leiristä tehdään näyttävä ja myös vantaalaista mediaa kiinnostava. Kaikki mitä leirin eteen tehdään, tehdään kunnolla. Panostamalla leirin järjestelyihin pyritään luomaan Vantaalle säännöllisesti järjestettävien yhteisleirien perinne

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Vaeltajat ja johtajat voivat ilmoittautua leirille asti alkuperäisillä hinnoilla. Ilmoittautuminen tapahtuu Luppoilijoiden eli lippukuntien yhteyshenkilöiden kautta. Tutustu ilmoittautumisohjeeseen ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen.

Aikataulu
  • 22.11.2006: Www-sivut avataan
  • 16.1.2006: Ilmoittautuminen alkaa
  • 31.3.2006: Ilmoittautuminen päättyy
  • 21.4.2006: Viimeinen peruutuspäivä, jolloin kaikki rahat voi saada vielä takaisin.
  • 9.6.2006: Tätä ennen peruuttaneet saavat puolet leirimaksusta takaisin, tämän jälkeen palautuksia saa vain lääkärintodistusta vastaan.
  • 30.7.2006: Rakennusleiri alkaa
  • 2.8.2006: Luppo alkaa
  • 6.8.2006: Vierailupäivä ja sudenpentujen leiri loppuu
  • 10.8.2006: Leiri päättyy
  • 11.8.2006: Purkuleiri päättyy
Leirimaksu

Leiri maksaa vartiolaisille ja johtajille 95 euroa ja sudenpennuille 70 euroa. Jälki-ilmoittautuneille maksu on 120 euroa. Sudenpentujen jälki-ilmoittautumismaksu on 85 euroa. Perheen ensimmäisen leiriläisen sisarukset saavat kukin 10 euron alennuksen.

Johtajien päivämaksu on 15 euroa. Rakennusleirille osallistuvat saavat leirillä kutakin raksapäivää vastaan 5 euroa palautusta ja purkuleirillä vastaava summa on 10 euroa päivää kohden. Nämä palautukset jaetaan leirillä käteisenä.